Digital marknadsföring

Detta kan vi på MBn Media erbjuda er i form av:

MBn Media fungerar helt enkelt som ett filter mellan dig och reklamföretagen.
På så vis avlastar vi dig och dina medarbetare och ser till att alla investeringarna som görs hamnar på rätt ställe och ger maximal effekt.

Utbudet på den digitala marknaden kan kännas förvirrande stort. Det är där vår roll som mediabyrå kommer in.

Många är valen – Vi har svaren!

Kontakta oss på MBn Media så bokar vi in ett förutsättningslöst möte.

Vi erbjuder koordinerings- och rådgivningstjänster inom vägledande media och marknadsföring på internet. Tjänsten Mediekoordinering innebär att vi tar emot alla säljsamtal.

Analys

Vi analyserar kundens befintliga medieinvesteringar och det nuvarande sökbeteendet på kundens marknad. Sedan går vi igenom hela den digitala marknaden och utvärderar samtliga mediers egenskaper i förhållande till kundens behov.

Många är valen — Vi har svaren!

Upphandling

När mediestrategin är lagd tar vi fram produktspecifika rekommendationer i valda medier. Vi sköter både förhandling och upphandling åt dig som kund.

Optimering

För att säkerställa att alla upphandlade kampanjer håller god kvalité arbetar vi med kontinuerlig optimering under hela kampanjperioden. Det betyder att din kampanj blir allt bättre och mer träffsäker med tiden.

Uppföljning

Varje marknadssatsning följs upp och utvärderas löpande. Som kund får du ta del av statistikrapporter som visar vilka resultat dina investeringar har gett.

Förhandling med de olika medierna som kontakter er

Ni slussar alla säljare vidare till oss och vi ser till att lösningarna ni får i de olika medierna följer den skapade medieplanen.

Rätt kostnad i förhållande till era behov. Det innebär ofta en lägre totalkostnad än tidigare och att kostnaderna kan sänkas med runt 40% om året.

Tillsammans med dig skräddarsyr vi en lösning för din digitala marknadsföring och bygger en långvarig och lönsam relation. Målet är alltid att du ska få så mycket värde som möjligt för din marknadsföring. Inget spill, bara smarta investeringar som ger resultat!

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!