Hemsida

Hemsida

Eftersom en väl fungerande hemsida utgör grunden för ditt företags digitala marknadsföring erbjuder vi på MBn Media innovativa och framtidssäkrade hemsidor som är byggda i publiceringsverktyget WordPress.

Hemsidorna vi producerar är responsiva vilket innebär att hemsidans layout anpassas efter besökarens enhet och dess skärmupplösning. Den fungerar lika bra oavsett om besökaren använder sin dator, surfplatta eller mobil för att göra sina sökningar  eftersom de visar en optimal layout oavsett vilken plattform besökaren använder.

Som kund hos MBn Media får du en snygg, funktionell hemsida som du själv äger och kan förändra efter hur du vill att er nya hemsida skall se ut. WordPress är ett CMS som är lättarbetat och lättnavigerat och med vår initiala hjälp kan vem som helst göra nödvändiga förändringar på sin hemsida. Nedan följer ett axplock av våra hemsidelösningar.

Fördelar med en responsiv hemsida

  • En responsiv hemsida från Mbn media är lättnavigerad, användarvänlig och rätt strukturerad vilket är ett måste för att minimera risken att du går miste om potentiella kunder som hittar till din hemsida. Ditt företags hemsida är trots allt navet i digitala marknadsföringen dit potentiella kunder hamnar förr eller senare.
  • Idag används mobiltelefoner, surfplattor i allt större utsträckning när potentiella kunder söker efter produkter/tjänster därför är det viktigt att hemsidan anpassas för mobilsök “mobile first”. En annan viktig detalj  är att sidan är byggd och anpassad för er verksamhet att hemsidan är sökordsoptimerad. Eftersom ditt företags hemsida är ditt skyltfönster på nätet bör den vara anpassad för samtliga besökare vilket den responsiva hemsidan är genom att den anpassas efter enhetens upplösning som besökaren använder.

Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig för att gå igenom vilken lösning som passar just ditt företag!

Hemsida anpassad till era behov

Baserat på vår erfarenhet har vi på Mbn Media stor kunskap hur en bra hemsida skall se ut och fungera. Självklart anpassas hemsidans färgschema efter ditt företags grafiska profil samtidigt som t.ex. bildspel, kontaktformulär och kopplingar till sociala medier ingår. Saknar ditt företag webbhotell/hosting och domännamn kan vi även bistå er med detta. Med andra ord erbjuder vi en helhetslösning.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag!