Landningssidor

Landningssidor

Landningssida är ett begrepp för en hemsida som produceras speciellt för just ditt företag. Vi skapar sidan från en specifik sökfras och sidan anpassas sedan efter ert företag och du som kund får alltså en helt färdig hemsida (landningssida) inkluderat med content SEO och marknadsföring allt paketerat i en färdig produkt.

Tillsammans med våra kunder väljer vi ut vilka produkter eller tjänster som kunden vill ha extra fokus på och vilka orter som är intressanta detta sker i samförstånd med kunden. För att nå bästa resultat mäts och bokförs antal kundförfrågningar som sidan generar.

Landningssida som komplement

Många av våra kunder har en väl fungerande hemsida. De ser dock att deras hemsida inte når fram för samtliga produkter/tjänster då är det en stor fördel med en landningssida som komplement.

Vi tar ett exempel vi har en rörmokare som jobbar i Uppsala med sina vvs-tjänster men ser att t.ex att installera värmepumpar eller varmvattenberedare önskar han att nå ut i Uppsala med omnejd då är en landningssida ett mycket bra komplemment för detta företag.

Se vår sida landningssida  www.varmvattenberedareuppsala.se

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte