Sökmotoroptimering

SEO – Sökmotoroptimering

Med fler än 40 miljoner sökningar per dag är Google den största sökmotorn i Sverige. Det är till övervägande del här dina potentiella kunder söker efter ditt företags produkter och därför blir ditt företags synlighet på sökmotorerna en självklar marknadsföringsåtgärd.

MBn Media erbjuder ett flertal lösningar inom sökmotoroptimering anpassade efter just ditt företags behov. Vi erbjuder både paketerade lösningar och rent skräddarsydda lösningar beroende på vad som passar varje enskilt företag bäst. Vi har lösningar som lämpar sig för allt från lokala verksamheter på mindre orter som Säffle Huddinge, Tumba till verksamheter i storstäder som t.ex. Karlstad, Malmö, Göteborg eller Stockholm och även för de som är verksamma i hela landet.  Så kontakta oss för ett förutsättninglöst möte. Vi har lösningar för de allra flesta företag på marknaden.

Varför Sökmotoroptimering (SEO)?

  • Google är Sveriges största marknadskanal där det dagligen utförs ca 40 miljoner sökningar.
  • Ca 90% av alla konsumenter i Sverige använder Google innan de genomför ett köp.
  • Uppemot 92% av alla klick sker på Googles förstasida – syns du inte så finns du inte.
  • Att vara ett tillgängligt alternativ när dina potentiella kunder söker efter dina produkter/tjänster är både lönsamt och varumärkesbyggande.

Oavsett lösning så börjar vi alltid med att analysera din hemsida för att i nästa steg göra en handlingsplan för din digitala verksamhet, samtidigt som vi gemensamt fastställer de viktigaste sökorden för just din verksamhet.
 När vi sedan bestämt konkret målsättning och mätbara resultat är vi redo att påbörja arbetet med att ta dig till bättre placeringar på sökmotorerna, t.ex. Google, där vi löpande följer resultaten och arbetar med att uppnå de uppsatta målen.

Gemensamt för alla erbjudanden är att det ej förekommer några automatiska förnyelser på våra avtal. Vi tror att man som nöjd kund väljer att fortsätta att anlita oss igen av fri vilja inför en ny avtalsperiod.

Nedan följer ett axplock av de lösningar MBn Media erbjuder inom segmentet sökmotoroptimering. Denna produkt går utmärkt att kombinera med våra responsiva hemsidor, och Google AdWords.