Digital marknadsföring

Digital marknadsföring och vikten av en bra hemsida.

Din hemsida är såklart det första stället man tittar på, sedan man funnit ditt företag genom sökmotorer, webbaserad katalog eller sökmedia. När du lyckats intressera kunden för ditt företag, gäller det att du har en hemsida där kunden kan lösa sitt problem eller hitta sin produkt.

Att en webbplats bör vara enkel att navigera och förstå, är nog de flesta överens om. På framtidens hemsidor ställs allt högre krav på enkelhet, logisk navigering och snygg design.

Men bara en enkel, snygg hemsida med bra text duger inte. Besökarna på din webbplats kommer från olika skärmar så som mobiler, ipads, datorer m.m. så hemsidan måste fungera för alla typer av sökningar hemsidan måste vara responsiv. Det ställer högre krav på en modern hemsida. För att attrahera och behålla den svårflörtade webbpubliken krävs bland annat ett relevant innehåll och ett logiskt visuellt upplägg av både text och grafik.

Så blir du synlig på nätet – om sökmotoroptimering.

Dessutom måste hemsidan sökoptimeras för att fungera bra tillsammans med sökmotorerna. Google används idag av de flesta internetanvändarna. Därför är det viktigt att dina potentiella kunder hittar just dig, när de söker efter något som du skulle kunna hjälpa dem med.

En sökoptimerad hemsida ser till att sökmotorerna hittar till just din sida – förutsatt att den innehåller relevant information för den som söker.

Vet du var i träfflistan din hemsida hamnar idag?

Med Ads-annonsering på Google syns du ännu bättre.

Ett bra och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på internet, är genom så kallade Google ADS. Det handlar om att annonsera på sökmotorn Google. När en sökning sker på ett visst ord eller en viss fras, visas din annons. Men marknadsföring på internet sker i konkurrens med andra som vill synas, så det gäller att vara smart och utforma annonser och sökord rätt.

Vi ser till att ert företag syns där ni bör synas – på rätt sätt och till rätt pris!

Många är valen – Vi har svaren!

Kontakta oss så bokar vi in ett förutsättningslöst möte.